Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Ana Mazilu ASOCIATIA SACHE

6% Complete
300 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

ASOCIATIA SACHE

Crearea unei societati cooperante, protective fata de drepturile animalelor; liant intre medicina veterinara si societate.

SUSŢIN PROIECTUL

Sache Social hospital

Medicina veterinara trebuie, conform istoricului, sa fie o parte integranta a socialului. Eforturile noastre in ultimii 5 ani au convers toate catre acest principiu. Spitalul va fi un pas important in ceea ce priveste cantitatea si calitatea serviciilor oferite.

O parte fundamentala este cea de training : Acest cadru de invatare profesionala este urmatorul pas in crearea unei comunitati puternice de medici veterinari, implicati si  activi social, care pot genera solutiile necesare atat grupului tinta economic, cat si celui social.

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

2 Donații

12 Apr 2024
La mulți ani!
09 Apr 2024
Ana Mazilu : ASOCIATIA SACHE
Cel mai frumos cadou de ziua mea